20 September 2006

Garfield 2 - A tail of two kitties

Από τη Πέμπτη 21/9 ο μεγαλύτερος τεμπέλης του κόσμου και στην Ελλάδα.

18 September 2006

Τι άλλο θα δούμε στην Ελλάδα....

''Τις αστυνομικές υπηρεσίες και τους αστυνομικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στις επιχειρήσεις εντοπισμού και σύλληψης των Ν.Παλαιοκώστα και Αλ.Ριζάι βράβευσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Βύρων Πολύδωρας.

Βραβεύθηκαν η ΓΑΔΑ, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ΕΚΑΜ, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο διοικητής της ΕΚΑΜ, καθώς και το αστυνομικό προσωπικό των υπηρεσιών αυτών. (in.gr)'''

Μπράβο ο Βύρωνας....νέα ήθη στην Ελληνική Αστυνομία....Τους βράβευσε επειδή κάνανε σωστά την δουλεία τους.. Ημαρτον ρεεεεε...μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν τελικά αυτά....


Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

15 September 2006

Επιτέλους σταματήστε να μαδάτε άλλο το τριφύλλι..(2)

Ο κατήφορος του ΠΑΟ μας δεν λέει να σταματήσει...και δεν αναφέρομαι σε αγωνιστικό μόνο επίπεδο αλλά σε όλους τους τομείς που σχετίζονται άμεσα με την ομάδα μας. Μέχρι πέρσυ μας έφταιγε ο Τζίγγερ και ο Μαλεζάνι...ο πρόεδρος δεν έδινε λεφτά ο μακαρονάς δεν είχε ιδέα από προπονητική...Αν και θα σταθώ στο γεγονός ότι πέρσυ έδινε λεφτά ο πρόεδρος απλά έβρισκε πόρτες κλειστές.
Φέτος τίναξε την μπάνκα στον αέρα και έφερε γνωστά σχετικά ονόματα, πήρε έναν προπονητή σκανδιναβό ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟ δεν χρειάζεται την άπειρη πίστωση χρόνου και θα είναι έτοιμος λογικά μέσα Σεπτεμβρίου.


Αντ' αυτού βλέπουμε τον χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων 30 ετών, δεν μπορεί να αλλάξει 3 πάσες στον χώρο του κέντρου, δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, δεν υπάρχει τακτική, σύστημα...και όσο δε για την φυσική κατάσταση η ομάδα κλατάρει στο 60'.

Και ο Σουηδός γυρνάει απαθέστατα και λέει ότι είναι ικανοποιημένος με την ομάδα και παίζει καλά και θα δέσει.
Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ΠΑΕ ΠΑΟ (που είναι το καφενείο του αιώνα) ο οποίος να πήρε τον Σουηδό και τους νέους παίχτες από το χεράκι και να τους εξήγησε που ήρθανε??
Ποιός είναι ο ΠΑΟ, τι απαιτήσεις υπάρχουνε, τι ιστορία κουβαλάει, τι κόσμο έχει κλπ??
Δεν νομίζω....ο καθένας έχει δει την ομάδα σαν παιδική χαρά που μπορεί να τρέχει να παίζει να περνάει την ώρα του ευχάριστα..

Κ.Κ. Αποστολάκη, που είναι ο τσαμπουκάς σας?Μπήκατε στα αποδυτήρια ποτέ να ρίξετε ένα καντήλι στους παίκτες κ στον προπονητή να ταρακουνηθούνε λίγο ?? Κ.Κ. Τζίγγερ σταματήστε επιτέλους τις γλύκες με όλους κ βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο...δείτε λίγο τους αυλικούς που σας περιτριγυρίζουνε και κάντε άμεσα ένα ξεσκαρτάρισμα...

Και επιτέλους ας πάρει κάποιος ένα βούρδουλα για όσο καιρό χρειαστεί και όποιος πάει να μιλήσει και να σηκώσει κεφάλι να τρώει την βουρδουλιά του....ακους εκεί ο Μπάκε να είναι ικανοποιημένος με την απόδοση μας στο UEFA...

ΠΑΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ?? Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχουμε γυμναστή εξ αποστάσεως και (Ακουσον άκουσον) τον περιμένουμε να τελειώσει το συμβόλαιο του τον Δεκέμβριο με τους Δανούς και μετά να μας έρθει...

Κ.Κ. ΜΠΙΣΚΑΝ?? Αγαπητέ κροάτη αν δεν μπορείτε να παίξετε δεν είναι κακό να δηλώνετε κώλυμα...δεν μπορούμε να σας βλέπουμε άλλο..

Κ.Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ?? Σας έχει πει κάποιος ότι είστε ο Μαραντόνα του ΠΑΟ? Χαλαρώστε λίγο και διώξτε την έπαρση που σας διακατέχει μετά την ανάδειξή σας ως αρχηγός του ΠΑΟ..

Κ.Κ. ΒΥΝΤΡΑ?? Τι μέσο έχετε και παίζετε ακόμα δεξί μπακ στον ΠΑΟ?? Σε κάθε παιχνίδι είστε μακράν ο χειρότερος παίκτης

Επιτέλους ο λαός του ΠΑΟ ξύπνησε....(φυσικά τα επεισόδια κ το ξύλο της Πάτρας είναι καταδικαστέα) και θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια του.

06 September 2006

Τελικά δεν είναι να εμπιστευόμαστε ούτε τον εαυτό μας...

ΣΚ στο Ναύπλιο...

Ο γατούλης (όλο διακοπές είσαι) έφυγε για ένα γρήγορο ΣΚ στο Ναύπλιο.....


Γιατί κρύβεται ο Γιατρός??

Ο Πίκο Απίκο ξαναχτυπάει.....Γιατί ο γιατρός μας κρύβει το προσωπό του? Τι φοβάται άραγε??
Τι παίζεται τελικά?? Είναι μεγάλος κρυψίνος ή μεγάλος ψιψίνος...?? Αποκαλυπτικές φωτογραφίες δημοσιεύονται παντού.....




Υ.Γ. Την ευθύνη για το ανέβασμα του post την φέρει 100% ο Π.Τ.

01 September 2006

Ατάκες καλοκαιριού 2006

1)Γιατίίίίίιί???Σ αρέσει?????

2) Ποία είναι η Μαρία καλέ??

3) Ποιός παντρεύεται??

4) Τι έχεις εκεί πάνου ρε Χρήστο?Κανά παπαγάλο????

Α ρε γλύφτη Φίλλιπα.....


Δεν θέλω να αναφερθώ στα τετριμμένα...εξάλλου εδώ και μέρες το φωνάζω ότι θα περάσουμε τους φλώρους τους Αμερικάνους και μας το δωρίζανε και στο στοίχημα στο 5.5( ακούς spike)αλλά είδα κάτι και τον σιχάθηκα τελείως αυτόν τον γλύφτη τον Συρρίγο πάλι. Δείχνει η ΝΕΤ το λαμόγιο Ορφανό να μιλάει και από πίσω ένας αλλαφιασμένος Συρρίγος με μία ελεεινή φόρμα να τραβάει τον Ορφανό και να του λέει ότι τον περιμένει ο Πρωθυπουργός στο τηλέφωνο να μιλήσει...και να φεύγουν και οι 2 τρεχάλα....

Λίγο τσίπα κ.κ. Γλύφτη Συρρίγο δεν έχετε??