24 November 2006

Από Δευτέρα 27/11 νέα εποχή....


Από την Δευτέρα 27/11 θα ενταχθώ στο δυναμικό της ZENTEAM του ομίλου της ASHLEY & HOLMES ως account director αφήνοντας πίσω μου καλές και κακές στιγμές από την προηγουμένη μου εργασία.
Απλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα το διάστημα αυτό και ελπίζω σε καλύτερη και δημιουργικότερη συνέχεια.

Ο γατούλης στα Άνω Δολιανά

Ο γατούλης την έκανε το προηγούμενο ΣΚΔ για ένα γρήγορο τριήμερο στα Άνω Δολιανά. Ηρεμία, βόλτες σε Στεμνίτσα Λιμποβίσι και φυσικά πάρα πολύ φαγητό και κρασί.
Στα Δολιανά γνώρισα και έναν τρελλό ταβερνιάρη (Ταβέρνα ο ΘΟΛΟΣ) από τους λίγους εναπομείναντες με καλή καρδιά ακόμα. Τα μαγειρευτά του ήταν υπέροχα ενώ την Κυριακή βράδυ κέρασε κάτι παϊδάκια....μμμμμμ......


23 November 2006

Ermis awards 2006...απογοήτευση

Εχθές ήταν ή πρώτη μέρα των Ermis awards 2006 στο Φάληρο. Προσωπική μου γνώμη ότι ήταν η χειρότερη βραδιά από τότε που θεσμοθετήθηκαν τα βραβεία.Ένα αχανές στάδιο, με απαίσια ακουστική, άδειες κερκίδες, και οι τελευταίοι ομιλητές να μιλάνε σε κοινό 10 ατόμων το πολύ γιατί οι υπόλοιποι ήταν στον μπουφέ και στα ποτά (το 12άρι dewars τελικά είναι αρκετά καλό).
Στα web ermis σάρωσε η FORTHnet και η Ogilvy One και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί όλες οι δουλειές τους ήταν εντυπωσιακές.

Ελπίζω του χρόνου σε καλύτερη διοργάνωση και φυσικά σε άλλον χώρο

17 November 2006

Έφυγε ο ''καλπάζων Συνταγματάρχης''


Δυστυχώς σήμερα το πρωί μας άφησε ο μεγάλος Φέρεντ Πούσκας. Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην μεγαλύτερη του στιγμή στον τελικό του 1971. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον δω στα γήπεδα από κοντά, αλλά θα μείνει μία ζωή στις μνήμες όλων των Παναθηναϊκών φιλάθλων....

Ευχαριστούμε........

13 November 2006

Η σωστή και με φαντασία χρήση του Internet μπορεί να κάνει παπάδες....

Πηγαίνετε στο site promotion για το νέο Lancia Υ http://www.lanciavyp.com διαλέξτε donna - μην βάλετε αριθμό κινητού πατήστε κατευθείαν entra...

Μετά στη νέα σελίδα...διαλέξτε ένα συνδυασμό δύο χρώματων από τους διαθέσιμους και πληκτρολογήστε από κάτω gambe (μπούτια) & μετά κλικ INVIA.

Απολαύστε το show ...

Mετά διαλέξτε πάλι ένα νέο συνδυασμό πληκτρολογήστε tette (βυζιά) & μετά κλικ INVIA.

Απολαύστε το show ...

Mετά και από αυτή τη σκηνή διαλέξτε ξανά ένα συνδυασμό χρωμάτων πληκτρολογήστε culo (κ*λος) και φυσικά κλικ invia...

Απολαύστε το show ...

Tέλος ... διαλέξτε για τελευταία φορά ένα συνδυασμό χρωμάτων...πληκτρολογήστε figa (Μ**νι) και click invia...



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ...


ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ...!!!