25 February 2007

5 πράγματα που δεν ξέρατε για μένα...

Συνεχίζοντας και γώ το παιχνιδάκι που ξεκίνησε κάποιος blogger σχετικά με τα 5 πράγματα που δεν ξέρετε για τους εαυτούς μας και κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από το φίλο μου Χρήστο παραθέτω τα εξής:

1) Όταν ήμουνα μικρός για κάποιο ανεξήγητο λόγο ήμουν κολλημένος με το Σταμάτη Κόκοτα. Γι' αυτό και όταν με ρώταγαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα ''Κόκοτας''

2) Θέλω αν μπορέσω κάποια στιγμή να φύγω από την Αθήνα και να συνεχίσω τη ζωή μου στην επαρχία....και αν είναι δυνατόν στη Σάμο.

3) Έχω σπάσει όλα σχεδόν τα άκρα του σωματός μου και πάντα παίζοντας μπάλλα.

4) Τρελλαίνομαι για ταξίδια..

5) Όνειρό μου να δω τον Παναθηναϊκό σε τελικό champions league...

Αυτά το ολίγα....και περιμένω εξομολογήσεις από το φίλο μου spike, την evonita

24 February 2007

ΝΕΙΛΟΣ 2007 ΣΚΑΪ

Απόδραση στην Αίγυπτο για κρουαζιέρα στο Νείλο για τον γατούλη.... Τέσσερις μέρες υπέροχες, αξέχαστες.... ευχαριστούμε το ΣΚΑΪ για την πρόσκληση και ελπίζουμε και του χρόνου.













Party Time....

Αν και καθυστερημένα λόγω ταξιδιού στην Αίγυπτο ορίστε οι ανταποκρίσεις από το μασκέ πάρτυ του φίλου μας....Ο Πίκο Απίκο ξαναχτυπάει......Have fun
























14 February 2007

Δεν έχω δει σκληρότερες εικόνες στη ζωή μου...

Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο παρακάτω βίντεο θα έπρεπε να θανατωθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σκοτώνουν τα εξυπνότερα ζώα στο πλανήτη μας....Δεν υπάρχουν λόγια....απλά θέλει γερό στομάχι για να δεις όλο το βίντεο.
Το είδα στο http://alximist.blogspot.com/

02 February 2007

Greek National Tourism Organization 2007 Campaign MAKING OF

Το making of της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του ΕΟΤ με πολλές κομμένες σκηνές που δεν είδαμε και όλα τα ευτράπελα των γυρισμάτων....

Ευγενική προσφορά στον Garfield από τη LeSpot

Σας θυμίζει κάτι το νέο Logo FORTHNET??

Χμμμ.....κάτι μυρίζει εδώ αλλά τι.....Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε!!!!



01 February 2007

Επιστολή UNICEF στον Κόκκαλη


UNITED NEYROLOGICAL ISSUES CAUSES EXCTASY TO FOOTBALL (UNICEF)


Αξιότιμε Κύριε Κόκκαλη

Σας αποστέλλουμε την επιστολή αυτή προκειμένου να σας ενημερώσουμε δια της νέας πολιτικής του οργανισμού στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που με ζήλο υποστηρίζουμε. Παρακάτω σας εκθέτουμε τα βασικά σημεία της στρατηγικής που επρόκειτο να χαράξουμε στο μέλλον αρχής γενομένης από τη σήμερον, στα πλαίσια πάντα της ευαισθησίας που νιώθουμε απέναντι στον κάθε λογής ανήμπορο και προπαντός αποκλεισμένο.

Σκοπός μας είναι να του αποδείξουμε ότι τελικά ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει πολλά στηριζόμενος στις δυνάμεις του ακόμα και αν όλος ο κοινωνικός και πολιτικός περίγυρος λειτουργεί συστηματικά και καταφανέστατα εναντίον του. Συγκεκριμένα ως οργανισμός προσανατολιζόμενος στην στήριξη των απανταχού πικραμένων και αποκλεισμένων δείχνουμε μεγαλοψυχία και αναλαμβάνουμε τις κάτωθι υποχρεώσεις:

- Ανακήρυξη της 31η Ιανουαρίου ως Ολυμπιακό πένθος όπου θα απαγορεύεται ρητώς η πόση νερού από παγούρι (εμπεριέχει άμεσο το υπονοούμενο της Μεγάλης Πεολειχίας της 31-1-2007) καθώς και οποιουδήποτε στοιχείου θυμίζει τον αιμοσταγή και βάρβαρο εκπορθητή του Καραϊσκάκη, του αποκαλούμενου Άγιαξ της Ηπείρου που τόλμησε να βιάσει τα όνειρα των φιλήσυχων και μονίμως αδικημένων Ολυμπιακών φιλάθλων, για ένα ακόμη Κύπελλο.

- Επιδίωξη εμπορικής συμφωνίας για προμήθεια ισοτονικού κρέατος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, εμπλουτισμένου με ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή προκειμένου να βοηθήσουμε στην σωστή διατροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια ποδοσφαιρικά φαινόμενα όπως αυτό την μαύρη μέρα της 31ης Ιανουαρίου του 2007 που μετά βδελυγμίας καταδικάζουμε.

- Προτείνουμε την 31η Ιανουαρίου ταυρομαχία κάθε χρόνο στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπου ο ταύρος θα βάφεται μπλε και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καθώς και ένας διαιτητής, φυσικά της επιλογής σας ως είθισται βέβαια, πάνοπλοι με τα τελευταίας τεχνολογίας όπλα (φυσικά αναλαμβάνουμε και την προμήθεια αυτών), θα προσπαθούν να τεμαχίσουν το ζώο με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους προκειμένου να ξορκίσουν το κακό της 31ης Ιανουαρίου του 2007, ημέρα όπου στα βάρβαρα Γιάννενα όπου κατοικούν οι απολίτιστοι και απαίσιοι κατακτητές, από δω και στο εξής θα γιορτάζεται ως ημέρα απελευθέρωσης από τον κόκκινο ζυγό. Η διεύθυνση του οργανισμού ειδικά για την εξαιρετική περίπτωση που αντιμετωπίζετε παραμέρισε τις αναστολές της περι κακοποίησης των ζώων αφού όπως έχει αποφασισθεί ο σκοπός ( ο ίδιος που αγιάζει τα μέσα) είναι ιερός .

Η διεύθυνση του οργανισμού σκέφτεται και άλλους τρόπους (ακόμη και τηλεμαραθώνιο στο δικό σας κανάλι, την πάλαι ποτέ κρατική τηλεόραση, την ΝΕΤ) προκειμένου στα πλαίσια πάντα της μεγαλοψυχίας της να συμπαρασταθεί στον ανήμπορο και καταφρονημένο λαό του Ολυμπιακού.

Παρακαλούμε όπως διατυπώσετε και τις δικές σας απόψεις στο ευαίσθητο αυτό κοινωνικό θέμα.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση επί του θέματος από εσάς θα ληφθεί σοβαρά υπ ΄όψη καθώς γνωρίζουμε την ευαισθησία σας σε τέτοια λεπτά θέματα, όπου η εμπειρία σας θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε σε μία πληρέστερη και σαφέστερη πρόταση προκειμένου να συμπαρασταθούμε στον αποκλεισμένο λαό του Ολυμπιακού για να απαλλαγεί από το σκιάχτρο του αιμοσταγή Άγιαξ της Ηπείρου και των βαρβάρων υπηκόων του που αρνούνται πεισματικά να υποταχθούν στην πάλαι ποτέ κόκκινη αρμάδα.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή σας.