29 June 2007

Επιτέλους ξεκινάει το Corsica Express για Σάμο

Σήμερα το απόγευμα το παρθενικό του ταξίδι απ΄ότι μάθαμε.... Καλοτάξιδο

26 June 2007

Ποιός έχει σειρά? Ποίος είναι ο επόμενος?

Μετά και τα βαπτίσια του ΒαζελοΛιάκου πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν σειρά κάποια ρεμάλια να αποκαταστήσουν τις κοπέλλες που είναι καιρό μαζί και έχουν αρχίζει να τις εκθέτουν...Το quiz είναι απλό βρείτε ποιός από τους πέντε εικονιζόμενους θα κάνει την αρχή ... και κερδίστε ένα γεύμα με τον Πίκο Απίκο.

22 June 2007

Μύκονος και μπουζούκια και ποτέ την Κυριακή σε ένα σπαρταριστό βίντεο...

Μετά το ξήλωμα της ομάδας, άρχισε το φάγωμα ατόμων που σκίζονται και αγαπάνε τον Παναθηναϊκό

''Ο Θεολόγος Αλεξανδράτος αποχώρησε από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο συγκεκριμένο πόστο.
Το γραφείο Τύπου διαμορφώνεται διαφορετικά και πιθανότατα δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης-δημοσιογράφος.''

Το έμαθα ξαφνικά σήμερα το βράδυ από ένα φίλο μας. Τον Θεολόγο τυγχάνει να τον ξέρω προσωπικά... Μπράβο ρε Τζίγγερ διώξε όλα τα άτομα που αγαπάνε την ομάδα, τρέχουν γι αυτήν, έχουν φάει ξύλο, έχουν φυγαδέψει προπονητές, βγήκαν στη πρώτη γραμμή και δε κρυφτήκανε ποτέ σαν μερικές άλλες κότες. Την είδηση της αποπομπής του Θεολόγου την κάνανε γαργάρα φυσικά από τη ΠΑΕ ΠΑΟ....Συνεχίστε λαμόγια όλοι σας την τακτική αυτή και σύντομα να δω που θα κρυφτείτε...

14 June 2007

Το ανέκδοτο του μήνα - ''Κυκλοφόρησαν σήμερα τα νέα διαρκείας του ΠΑΟ ''

Με σύνθημα... "ΟΛΟΙ Λεωφόρο", παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα νέα εισιτήρια διαρκείας (των οποίων η διάθεση ξεκίνησε από την Τετάρτη και παρουσιάζουν μάλιστα μεγάλη κίνηση) με την επιστροφή της ομάδας στην Λεωφόρο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε αρχικά πως εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της "Λεωφόρου" εκδόθηκαν μόλις 4.000 εισιτήρια διαρκείας, με 1.300 αιτήσεις να έχουν κατατεθεί ήδη από την πρώτη μέρα διάθεσής τους και τις τιμές τους να κυμαίνονται από 450 έως 3.300 ευρώ. (www.naftemporiki.gr)

Μα καλά..σε ποιούς τα λένε αυτά πάλι? Διαρκείας και με μεγάλη ζήτηση κιόλας?? Ουαουυυυ... Καλά ρε λαμόγια πόσο ακόμα θα δουλεύετε τον κόσμο? Μηδέν προγραμματισμός, ανύπαρκτη διοίκηση, μεταγραφές του κώλου, γήπεδο μπουρδέλο και βγήκατε σήμερα και ζητάτε και να πάρουμε διαρκείας??? Μπααα...δεν θα πάρουμε και φέτος αν θα έχει 1500 άτομα η λεωφόρος θα είναι μεγάλο επίτευγμα...
Καταντήσατε τον Παναθηναϊκό μαγαζάκι γωνία να τρώμε σφαλιάρες απ όλους και να μη μιλάμε κίολας.... Σας έφταιγε ο Μουνιόθ και ο Εμπέντε εεε???

Κοπρίτες δώστε το ΠΑΟ σ αυτούς που πρέπει και επιτέλους δώστε θέση στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ανθρώπους που γνωρίζουν το τόπι αλλά έχουν επίγνωση και της βαρύτητας του ονόματος του Παναθηναϊκού (Σαραβάκος, Βαζέχα, Αντωνίου κλπ)

Σας σιχαθήκαμε...

13 June 2007

1st IAB EuropeCongress at Brussels


Ο γατούλης την έκανε για ένα 4ήμερο στις Βρυξέλλες λόγω του συνεδρίου του IAB. Ακολουθούν εικόνες από τη πόλη αφού τα πολλά λόγια δεν έχουν νόημα στα ταξίδια..























11 June 2007

Άντε και στα δικά σας παιδιά...

Το Σάββατο έγινε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση 2 γνωστών κοσμικών ζευγαριών σε γάμο στη Χαλκίδα, ανάμεσα σε συγγενείς..μανάδες...νονές...
Ο Πίκο Απίκο ξαναχτυπάει...και στα δικά σας παληκάρια και σύντομα..

Edited: Είχαμε και άλλους γάμους που βρέθηκε ο Πίκο Απίκο στη Βάρκιζα....οπότε και νέο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ παρακάτω...




01 June 2007

Τέλος στην ασυδοσία των ασυνείδητων γιατρών... Καλό ταξίδι Αμαλία


«Ο ασθενής έχει το δικαίωμα του σεβασμού του προσώπου του και της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς του»

(σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 του Ν. 2071/ 1992)

«Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...»

(Αμαλία Καλυβίνου, 1977-2007)

Από την ηλικία των οκτώ ετών, η Αμαλία ξεκίνησε να πονάει. Παρά τις συνεχείς επισκέψεις της σε γιατρούς και νοσοκομεία, κανένας δεν κατάφερε να διαγνώσει εγκαίρως το καλόηθες νευρίνωμα στο πόδι της. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, η Αμαλία έμαθε ότι το νευρίνωμα είχε πια μεταλλαχθεί σε κακόηθες ινοσάρκωμα.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια η Αμαλία είχε να παλέψει όχι μόνο με τον καρκίνο και τον ακρωτηριασμό, αλλά και με την παθογένεια ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας που επιλέγει να κλείνει τα μάτια στα φακελάκια και επιμένει να κωλυσιεργεί με παράλογες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Πέρα από τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία, η Αμαλία είχε να αντιμετωπίσει την οικονομική εκμετάλλευση από γιατρούς που στάθηκαν απέναντί της και όχι δίπλα της. Πέρα από τον πόνο, είχε να υπομείνει την απληστία των ιδιωτικών κλινικών και την ταλαιπωρία στις ουρές των ασφαλιστικών ταμείων για μία σφραγίδα.

Η Αμαλία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 25 Μαϊου 2007. Ήταν μόλις 30 ετών.

Πριν φύγει, πρόλαβε να καταγράψει την εμπειρία της και να τη μοιραστεί μαζί μας μέσα από το διαδικτυακό της ημερολόγιο. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://fakellaki.blogspot.com, η νεαρή φιλόλογος κατήγγειλε επώνυμα τους γιατρούς που αναγκάστηκε να δωροδοκήσει, επαινώντας παράλληλα εκείνους που επέλεξαν να τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν στον Ιπποκράτη. Η μαρτυρία της συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, που της στάθηκαν συμπαραστάτες στον άνισο αγώνα της μέχρι το τέλος.

«Ο στόχος της Αμαλίας ήταν να πει την ιστορία της, ώστε μέσα απ' αυτήν να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και συνειδήσεις. Κυρίως ήθελε να δείξει ότι υπάρχουν τρόποι αντίστασης στην αυθαιρεσία και την εξουσία των ασυνείδητων και ανάλγητων γιατρών, αλλά και των γραφειοκρατών υπαλλήλων του συστήματος υγείας.»

(Δικαία Τσαβαρή και Γεωργία Καλυβίνου - μητέρα και αδελφή της Αμαλίας)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 2071/1992, θεωρείται πειθαρχικό παράπτωμα για τους γιατρούς του Ε.Σ.Υ:

«Η δωροληψία και ιδίως η λήψη αμοιβής και η αποδοχή οποιασδήποτε άλλης περιουσιακής παροχής, για την προσφορά οποιασδήποτε ιατρικής υπηρεσίας»

Η Αμαλία Καλυβίνου αγωνίστηκε για πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Δυστυχώς δεν είναι και τόσο αυτονόητα στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε η Αμαλία, διαμαρτυρόμαστε δημόσια και απαιτούμε:

* ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

* ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

* ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

* ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

* ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

* ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

* ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

* ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να δώσετε φακελάκι, μην το κάνετε. Προτιμήστε καλύτερα να κάνετε μια δωρεά. Η τελευταία επιθυμία της Αμαλίας ήταν η ενίσχυση της υπό ανέγερση Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

(Σύλλογος Ελπίδα, τηλ: 210-7757153, e-mail: infο@elpida.org, λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 080/480898-36, λογαριασμός Alphabank: 152-002-002-000-515. Θυμηθείτε να αναφέρετε ότι η δωρεά σας είναι "για την Αμαλία").



ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ