23 December 2005

Πάω να βρω τον Κόμη Δράκουλα

Επιτέλους διακοπές...έστω και δεκαήμερες...Από πέρσυ έχω αφήσει ανοικτό ένα ραντεβού με τον Κόμη Δράκουλα στα Καρπάθια Όρη οπότε θα του κάνω την τιμή να τον επισκευτώ ξανά φέτος...

Μερικές μέρες Βουκουρέστι και μερικές στα Καρπάθια είναι ότι πρέπει αυτή την περίοδο...ενώ οι Ελληνάρες θα τρέχουνε κι θα συνωστίζονται για μία ακόμη φορά σε Αράχωβα, Καλάβρυτα, Καϊμακτσαλάν και στα υπόλοιπα Trendy χιονοδρομικά για να επιδείξουνε τον νεοπλουτισμό τους....
Καλές γιορτές....

Υ.Γ.1 Ζήκο χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ηλεκρονικά και καλές πωλήσεις
Υ.Γ.2 Κότα....ελπίζω το ξημέρωμα του 2006 να σε βρει αγκαλία μ αυτήν που σε παιδεύει 2 χρόνια τώρα....Μονόπετρο τις πήρες.... ??
Υ.Γ.3 Κωστή...κοίτα να βρείς μιία καλή κοπέλα να τις διδάξεις τα μυστικά της μηχανολογίας...


21 December 2005

Χορεύοντας στα χιόνια...

Δεν ξύπνησα καλά σήμερα...

Έχω μια περίεργη διάθεση να πάρω την μπουμπού και να βρεθώ σε κανά βουνό πάλι της Ελβετίας - Γερμανίας (άντε και Καρπενήσι).

Χωρίς χιονολάστιχα και αλυσίδες και απλά να την νοιώθω να φεύγει και να γλυστράει ο κωλαρίνος και να πηγαίνει με τα πλαϊνά....

Περίεργη αίσθηση και πολύ περίεργο ξύπνημα αυτό....αλλά θα ξεχαρμανιάσω τώρα που φεύγω για Ρουμανία και Καρπάθια Όρη....τώρα αν θα βρω πισωκούνα να οδηγήσω εκεί παίζεται.....

20 December 2005

Μήπως να επενδύαμε σε ακίνητα στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ?....

Όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου, το τραπεζικό σύστημα χρηματοδότησε με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ την ανοικοδόμηση της ”πρωτεύουσας της Ευρώπης”.

Σήμερα, οι τράπεζες προσφέρουν σε τιμές ευκαιρίας τα ακίνητα που εγκατέλειψαν οι ”επενδυτές”. Με 800 ευρώ το μέτρο στην περιφέρεια και 1.400 ευρώ στο κέντρο της πόλης, μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε ένα σπουδαίο ακίνητο στην πόλη του Βερολίνου...

Έλληνες κυνηγοί ευκαιριών κάνουν πιο συχνά τη διαδρομή Αθήνα – Βερολίνο από οποιαδήποτε άλλη. Ίσως γιατί οι Ελληνες έχουν ταλέντο στο κυνήγι.

H ουσία είναι ότι το Βερολίνο προσφέρει καλύτερα deals στον χώρο του real estate από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Η Αθήνα, πάντως, δεν αντέχει στη σύγκριση.

Όπως μας έλεγε Έλληνας επενδυτής, ο οποίος έχει ερευνήσει το θέμα, οι γερμανικές τράπεζες χρηματοδοτούν την αγορά των ακινήτων στο Βερολίνο και μάλιστα όταν αυτά προσφέρουν ενοίκιο ίσο με τον ετήσιο τόκο του δανείου!

Οι τραπεζίτες δεν το κάνουν, βέβαια, από καλοσύνη. Μεταφέρουν τον επενδυτικό κίνδυνο στις πλάτες του αγοραστή και επιπλέον απαλλάσσονται από το άγχος της διαχείρισης, στην περίπτωση που τα ακίνητα αυτά μείνουν ξενοίκιαστα.

Και επιπλέον, είναι στατιστικά βέβαιο ότι κάποια απ’ αυτά τα ακίνητα θα επανέλθουν στις... αγκάλες τους, για να τα προσφέρουν με τους ίδιους ελκυστικούς όρους στον επόμενο επενδυτή...

Δεν ξέρουμε αν η επένδυση σε ακίνητα στο Βερολίνο είναι μία καλή επενδυτική πρόταση. Αυτό που καταλαβαίνουμε, όμως, είναι ότι υπό αυτές τις συνθήκες η επένδυση σε ακίνητα στην Αθήνα είναι μία παράλογη πρόταση!

Ή το Βερολίνο είναι μία πραγματική επενδυτική πρόκληση και αξίζει κανείς να την ερευνήσει ή η Αθήνα είναι μία μεγάλη επενδυτική ”φούσκα” που κάποια στιγμή θα σκάσει και τότε ίσως εξηγηθούν όλα...

Ο υπογράφων τείνει να καταλήξει στο τελευταίο συμπέρασμα. Ότι στο real estate συναντάμε τη μεγαλύτερη επενδυτική ”φούσκα” των τελευταίων δεκαετιών. Δεν συγκρίνεται ούτε με εκείνη των εταιριών του Ιnternet στον NASDAQ!

Η πιθανή κατάρρευση της πυραμίδας θα έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών με ακίνητα, τα οποία και θα τα προσφέρουν σε τιμές αλά Βερολίνο!

Ο φόβος της εφαρμογής του ΦΠΑ στα ακίνητα από την 1/1/2006 οδήγησε την αγορά και τους καταναλωτές σε μία παράλογη συμπεριφορά και τις τιμές των ακινήτων σε απίστευτα ύψη.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η κερδοσκοπία έκανε και σ’ αυτή την περίπτωση το θαύμα της. Δύο δωμάτια δίχως θέα στην Αθήνα έχουν αξία που σε άλλες πόλεις του κόσμου αντιστοιχεί στην αγορά πανάκριβων διαμερισμάτων.

Όλα όσα έγιναν στον χώρο του real estate τους τελευταίους μήνες κάνουν τα γεγονότα του χρηματιστηρίου του 1999 να φαντάζουν ως ”παιδική χαρά”. Υποψήφιοι αγοραστές ακινήτων!

Υπομονή. Μη βιάζεστε. Θα βρείτε καλύτερες τιμές στους επόμενους μήνες. Κι αν θέλετε να αγοράσετε οπωσδήποτε ένα ακίνητο για εκμετάλλευση άμεσα, υπάρχει και η λύση του Βερολίνου...(www.euro2day.gr)

16 December 2005

Ήρθε το carousel στην πόλη μας

Το στολίδι «της γλυκιάς πόλης» παραμένει το πολύχρωμο carousel που προσθέτει χρώμα και ζωντάνια και σκορπίζει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.
Η ειδική κατασκευή 60 θέσεων που αποτελείται από μικρά αλογάκια και παραδοσιακές παραμυθένιες άμαξες καθημερινά ταξιδεύουν τους Αθηναίους και τους ξένους επισκέπτες στη χώρα του παραμυθιού.
Τα όμορφα και ονειρεμένα ταξίδια του carousel συνοδεύουν οι ρομαντικές μελωδίες. ( www.christmasinathens.gr )

Να δω εμένα πότε θα με πάνε στο carousel...Τόσα χρόνια και ακόμα να ανέβω στα αλογάκια....αλλά φέτος το βρήκα τι θα κάνω..θα πάρω την βαπτιστήρα και θα καβαλήσουμε μαζί ένα αλόγατο...

13 December 2005

ΙΔΟΥ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΜΑΛΕΖΑΝΙ

AN DEN PEIRATE PRWTATHLIMA DEKA XRONIA KANTE UPOMONH ALLON ENA XRONO TI STON POUTSO?
H WERDER H MACHESTER PWS PERIMENAN TOSA XRONIA NA KANOUN OMADA.EDW EXETE ALLAKSEI SE 12 XRONIA 25 PROPONHTES TI STON POUTSO?
DOULEVOUME SAN GROUP DEN UPARXEI ENAS YPEYTHYNOS MONO.
O ENAS DHMOSIOGRAFOS ME RWTAEI AN THA KERDISOUME TO PRWTATHLIMA O ALLOS TI THA GINEI.
GIATI PREPEI PANTA NA UPARXEI O MALAKAS POU THA PLHRWNEI GIA OLOUS.

12 XRONIA 24 PROPONHTES TI STON POUTSO GINETAI PANTA O PROPONHTHS FTAIEI?AS DWSOUN ENA XERAKI KAI OI OPADOI STHN OMADA ANTI NA KATHONTAI NA MAS VRIZOUNE.

EXOUNE TA ARXIDIA NA VOITHISOUNE THN OMADA OI OPADOI?
EGW EIMAI EKEI 24 WRES TH MERA ME TOUS PAIXTES.CAZZO NTROPH SAS!



ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑTISMENOS OXI GIATI FERAME ISOPALIA ALLA GIATI EXEI KATANTHSEI AHDIA AYTO TO PRAGMA DEN EXW KSANADEI TETOIO PRAGMA.TI EGINE TO PODOSFAIRO?MIA ZOUGLA?

TI GELATE E TI GELATE,TH VRISKETE NA GRAFETE NA GRAFETE...
TI STON POUTSO GELATE?

PREPEI NA SEVESTE TON KOSMO NA MH LETE PSEMATA KAI NA ROUFIANEVETE STOYS OPADOUS
EGV EIMAI SOVAROS ANTHRWPOS.
KANTE MOU TH XARH.
(PROFANWS ENNOEI NA OTN AFHSOUN NA DOULEPSEI) OLOI PROKATHLEIMENOI

GELANE NA O MALAKAS ERXETAI (ENNOEI TON EAYTO TOY) KALWS TO MALAKA THS PAREAS

EMENA DE ME NOIAZEI KAI NA ME SKOTOSOUNE GIATI TH SUNEIDHSH MOU THN EXW HSYXH.DOULEVW 24 WRES TH MERA.
STAMATHSTE EPITELOUS ME TIS ERWTHSEIS GIA TON POUTSO POU KANETE.
NA EYXARISTEITE TO VARDINOGIANNH EINAI KALOS ANTHRWPOS.
GIATI DIAMARTYRETYAI O KOSMOS?
GIA TO BARDINOGIANNH?AMA FYGEI NA DOUME TI THA GINEI..
FTANEI PIA M@UNI.
AYTA

12 December 2005

Μην μαδάτε άλλο το ΤΡΙΦΥΛΛΙ...

Το ζήσαμε και αυτό εχθές βράδυ..τα είδα όλα σαν Παναθηναϊκός..έκλεισε ο κύκλος μου σαν φίλαθλος??
Ο εγωισμός ενός αποτυχημένου ραλλίστα να στηρίξει μία αλλόκοτη επιλογή και ο συνεχιζόμενος πόλεμος της οικογενειάς του εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού μας έχουνε φέρει στον πάτο,στην χειρότερη κατάσταση που τον έχω δει από το 1981 που πρωτοπήγα γήπεδο...
Και δεν φαίνεται και κάποιο φως στον ορίζοντα....δεν υπάρχει σωτηρία μάλλον αν δεν αλλάξουνε πάρα πολλά πράγματα. Αλλαγές στην διοίκηση, στα στελέχη , σε παίκτες και βασικότερο απ όλα η αλλαγή αυτού του απίστευτου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ που αποκαλείτει προπονητής....
Λαμόγια δημοσιογράφοι...μέχρι πότε θα καλύπτετε την οικογένεια?? και όταν σας τα χώνουνε να την κάνετε γυριστή......
Επιτέλους ο κόσμος του ΠΑΟ ξύπνησε...και είναι μόνο η αρχή....
60.000 το καλοκαίρι με Σαραγόσα....σε φιλικό.....9.000 εχθές...με μαθηματική ακρίβεια οδεύουμε να φτάσουμε τα εισητήρια που κάνει ο Ακράτητος, ο Ιωνικός κλπ...
Συγχαρητήρια αν είναι αυτός ο ΠΑΟ που ονειρευόσασταν λαμόγια....
Σας φταίγανε οι loosers της Ριζούπολης εεε??
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...ΓΡΗΓΟΡΑ....

08 December 2005

Επιτέλους λίγο φιλότιμο δεν έχετε?

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια ομάδα με πράσινες φανέλες, η οποία όποτε περνούσε τα σύνορα κρατούσε τη σημαία της Ελλάδας ψηλά.
Είχε στόφα μεγάλου ευρωπαϊκού club... Σε όποια κατάσταση και να βρισκόταν, στην Ευρώπη αισθανόταν σαν στο σπίτι της. Α, την έλεγαν Παναθηναϊκό.

Και συμπτωματικά, είχε το ίδιο σήμα στη φανέλα με αυτό το τερατούργημα που βλέπουμε εφέτος. Το τριφύλλι αντί να ανθίσει στη βροχερή Βρέμη, ξεράθηκε και ποδοπατήθηκε από τον κακό του εαυτό. (sportime)

Επιτέλους βάλτε ένα φρένο στον κατήφορο...δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε αυτό το τσίρκο του Μαλεζάνι..Απαλλάξτε μας από τον ψυχάκια..είναι άκρα επικίνδυνος....ας τον δέσει κάποιος σας παρακαλώ...το ευρωπαϊκό μας κουστούμι κάποιος να θυμηθεί να φέρει από το καθαριστήριο...

06 December 2005

Πάει και ο Πανούλης......ΟΕΟΟΟΟ

Νόμιζε ότι γλύτωσε ο ψηλός και θα τον άφηνα έτσι...αφού
πλήρωσα ένα σεβαστό ποσό προμηθεύτηκα από τον παπαράτσι Ζήκο-Ποκοπίκο το κατάλληλο υλικό σας το παρουσιάζω..

Καλούς απογόνους μάστορα και να ζήσετε ευτυχισμένοι...
Ψάχνω και φωτό από το bachelor τώρα και θα σας ξετρυπώσω όλους πουλάκια μου....
Κουμπάρος και κουμπάρα ήταν άψογοι και ...μες την γοητεία και οι δύο τους...
Άντε γύρνα πίσω ψηλέ...η μαμά πατρίδα σε περιμένει να την υπηρετήσεις...

Πάει και η Ντίνα και ο Bill...

Άντε ένας ένα να παίρνετε σειρά...ήδη κρεμάσαμε άλλους 2....αν και μικρότεροι από τα 'ρεμάλια΄μπήκανε σε ίσιο δρόμο..
Τώρα έχει σειρά μία κοτούλα που μας το έπαιζε και άντρας...και έχει μελώσει για τα καλά... άντε να δούμε....

Φωτό περιμένω τον αδελφό της νύφης να ελεήσει να τις κατεβάσει να μου στείλει καμία...και τότε θα κλάψουνε πολλοί ...
Ίδωμεν επιφυλλάσομαι για την συνέχεια...

02 December 2005

Ο χορός της Σταχτοπούτας



Πιστεύετε στα παραμύθια?...
Μια φορά κι’ έναν καιρό ζούσε ένα πανέμορφο, καλόκαρδο κορίτσι που το έλεγαν Σταχτοπούτα. Η Σταχτοπούτα πίστευε ότι τα όνειρα της θα γίνουν μια μέρα πραγματικότητα και επειδή όταν πιστεύουμε σε κάτι με όλη μας τη καρδιά πραγματοποιείται, η Σταχτοπούτα με τη βοήθεια της νεράιδας νονάς της, συνάντησε τον αγαπημένο της Πρίγκιπα στον πιο ρομαντικό Χορό που διοργανώθηκε ποτέ!
Ένα πραγματικό σκηνικό παλατιού με υπέροχο φωτισμό, κόκκινο χαλί και μουσική θα υποδέχεται τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ οι "υπηρέτες" θα οδηγούν τα παιδιά στους χώρους του μακιγιάζ για να μεταμορφωθούν σε πραγματικούς πρίγκιπες και πριγκίπισσες, όπως ακριβώς η Σταχτοπούτα!Στη συνέχεια θα οδηγούνται στους χώρους των παιχνιδιών για να παίξουν μέχρι να έρθει η ώρα του Μεγάλου Χορού. Μόλις χτυπήσει το ρολόι, η προετοιμασία του Χορού θα αρχίσει.

Εκεί θα είμαι με τον κουμπάρο σήμερα το απόγευμα και την μικρή Δώρα....από τα γήπεδα έχω καταλήξει να βλέπω καλλιτεχνικό πατινάζ και τώρα και Σταχτοπούτα....ελπίζω να μην θέλουν να βάψουν και μένα γιατί θα έχουμε θέμα....

Πάω να βρω το παπιγιόν γιατί ο George θα φωνάζει....η κ.κ. Λένα το γλύτωσε και θα είναι αραχτή σπίτι.....

Όλα ο κουμπάρος τα τραβάει σ΄ αυτόν τον κόσμο τελικά??



Υ.Γ. Τελικά καλά περάσαμε...ήθελα να χτενιστώ και γω αλλά δεν μ αφήνανε κάποιες μεγάλες δυνάμεις...μου λέγανε ότι είναι μόνο για παιδάκια....
Πρέπει να βρω τα κομμωτήρια ΤΕΟ...