15 September 2006

Επιτέλους σταματήστε να μαδάτε άλλο το τριφύλλι..(2)

Ο κατήφορος του ΠΑΟ μας δεν λέει να σταματήσει...και δεν αναφέρομαι σε αγωνιστικό μόνο επίπεδο αλλά σε όλους τους τομείς που σχετίζονται άμεσα με την ομάδα μας. Μέχρι πέρσυ μας έφταιγε ο Τζίγγερ και ο Μαλεζάνι...ο πρόεδρος δεν έδινε λεφτά ο μακαρονάς δεν είχε ιδέα από προπονητική...Αν και θα σταθώ στο γεγονός ότι πέρσυ έδινε λεφτά ο πρόεδρος απλά έβρισκε πόρτες κλειστές.
Φέτος τίναξε την μπάνκα στον αέρα και έφερε γνωστά σχετικά ονόματα, πήρε έναν προπονητή σκανδιναβό ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟ δεν χρειάζεται την άπειρη πίστωση χρόνου και θα είναι έτοιμος λογικά μέσα Σεπτεμβρίου.


Αντ' αυτού βλέπουμε τον χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων 30 ετών, δεν μπορεί να αλλάξει 3 πάσες στον χώρο του κέντρου, δεν υπάρχουν αυτοματισμοί, δεν υπάρχει τακτική, σύστημα...και όσο δε για την φυσική κατάσταση η ομάδα κλατάρει στο 60'.

Και ο Σουηδός γυρνάει απαθέστατα και λέει ότι είναι ικανοποιημένος με την ομάδα και παίζει καλά και θα δέσει.
Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ΠΑΕ ΠΑΟ (που είναι το καφενείο του αιώνα) ο οποίος να πήρε τον Σουηδό και τους νέους παίχτες από το χεράκι και να τους εξήγησε που ήρθανε??
Ποιός είναι ο ΠΑΟ, τι απαιτήσεις υπάρχουνε, τι ιστορία κουβαλάει, τι κόσμο έχει κλπ??
Δεν νομίζω....ο καθένας έχει δει την ομάδα σαν παιδική χαρά που μπορεί να τρέχει να παίζει να περνάει την ώρα του ευχάριστα..

Κ.Κ. Αποστολάκη, που είναι ο τσαμπουκάς σας?Μπήκατε στα αποδυτήρια ποτέ να ρίξετε ένα καντήλι στους παίκτες κ στον προπονητή να ταρακουνηθούνε λίγο ?? Κ.Κ. Τζίγγερ σταματήστε επιτέλους τις γλύκες με όλους κ βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο...δείτε λίγο τους αυλικούς που σας περιτριγυρίζουνε και κάντε άμεσα ένα ξεσκαρτάρισμα...

Και επιτέλους ας πάρει κάποιος ένα βούρδουλα για όσο καιρό χρειαστεί και όποιος πάει να μιλήσει και να σηκώσει κεφάλι να τρώει την βουρδουλιά του....ακους εκεί ο Μπάκε να είναι ικανοποιημένος με την απόδοση μας στο UEFA...

ΠΑΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ?? Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχουμε γυμναστή εξ αποστάσεως και (Ακουσον άκουσον) τον περιμένουμε να τελειώσει το συμβόλαιο του τον Δεκέμβριο με τους Δανούς και μετά να μας έρθει...

Κ.Κ. ΜΠΙΣΚΑΝ?? Αγαπητέ κροάτη αν δεν μπορείτε να παίξετε δεν είναι κακό να δηλώνετε κώλυμα...δεν μπορούμε να σας βλέπουμε άλλο..

Κ.Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ?? Σας έχει πει κάποιος ότι είστε ο Μαραντόνα του ΠΑΟ? Χαλαρώστε λίγο και διώξτε την έπαρση που σας διακατέχει μετά την ανάδειξή σας ως αρχηγός του ΠΑΟ..

Κ.Κ. ΒΥΝΤΡΑ?? Τι μέσο έχετε και παίζετε ακόμα δεξί μπακ στον ΠΑΟ?? Σε κάθε παιχνίδι είστε μακράν ο χειρότερος παίκτης

Επιτέλους ο λαός του ΠΑΟ ξύπνησε....(φυσικά τα επεισόδια κ το ξύλο της Πάτρας είναι καταδικαστέα) και θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια του.

9 comments:

JiVass said...

πες τα και ξανα πες τα, και ξαναπές τα και ξαναπές τα μπάς και τα ΑΚΟΥΣΕΙ κανένας τους!!!!

Anonymous said...

ναι ρε μάγκα
θα πάρει ο πανέξυπνος κόσμος την κατάταση στα χέρια του και θα σωθεί ο ΠΑΟ. σίγουρα !
όλοι αυτοί οι καμμένοι που μπήκαν στο γήπεδο και βαρεσαν τον παπαδόπουλο είμαι σίγουρος ότι είναι πιο έξυπνοι από τον Βαρδινογιάννη και τον Μπάκε -- ναιιιι
ασε τον κόσμο στις κερκίδες και αν δε τους αρέσουν να πανε σπίτια τους

srm1033 said...

Μια χαρά τα λές εσύ, αλλά που απευθύνεσαι δεν ξέρω. Τα λές στον αρχι-λούζερ, που ερχόταν 32ος στο Ακρόπολις και πανηγύριζε που ήταν πρώτος έλληνας? Δυστυχώς το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και όπως λένε στο χωριό μου πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.

Anonymous said...

Ποια είναι ακριβώς η μπάνκα που τίναξε ρε Βασίλη και ποια τα γνωστά ονόματα? Πόσο καιρό στα έλεγα να μην παραμυθιάζεσαι από όλους αυτούς θυμάσαι?
Αν εννοείς μπάνκα τον Μπόβιο και τον Σαλπιγγίδη ε τότε μάλλον για να γελάει είναι κάποιος ρε Βασίλη σόρρυ κιόλας.Η ομάδα φίλε ξεκινάει από τον προπονητή τα λέγαμε και παλιότερα και μετά φτάνεις στο Βύντρα και στους άλλους.Για εσάς το πρόβλημα θα είναι πάντα ο Βύντρα δυστυχώς δεν φταίει ο Βύντρα. Το πρόβλημα φίλε είστε όλοι εσείς που τρώτε την παραμύθα καθημερινά με τους παραμύθι-ηγέτες τύπου Γκονζάλες ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ....θυμάσαι την ταινία? Όποιος πάντως από όλους αυτούς τους κάφρους προχθές νομίζει ότι είναι μάγκας με αυτά που έκανε εγώ τι να πω.Και να μην το ξεχάσω με τσαμπουκάδες φίλε μου δεν φτιάχνονται ομάδες πλέον πόσο μάλλον με Αποστολάκηδες....Οι ομάδες Βασίλη θέλουν προσωπικότητες-προπονητές και όχι βέβαια Αποστολάκηδες και Αλέφαντους να κάθονται στους πάγκους.

garfield said...

Είσαι σε λάθος τόνο spike..ξύπνα

Anonymous said...

Καλά ότι πεις....

tsitas said...

Ayta pou simvainoun stin omada sou, opos kai sti diki mou (OSFP) einai tragelafika. I gnomi mou einai oti prepei na katalavoume mexri pou mporoun na ftasoun oi ellinikes omades, kai na min trome to koutoxorto pou mas taizoun oi proedroi-nonoi.

garfield said...

den diafwnw s ayta pou les file mou..gi ayto exoume kopsei k to gipedo

Anonymous said...

XTES PIGES OMOS NA FAS THN SOUPA