28 October 2006

Επιστροφή στην Ιερά Εξέταση

Προσφάτως, δημόσιο πρόσωπο μήνυσε το Blogme.gr για δυσφήμιση και άσεμνο σατυρικό περιεχόμενο.
Το πρόσωπο αυτό σατιρίζονταν μέσα από τις σελίδες κάποιου άλλου blog, το οποίο ήταν καταχωρημένο στο directory του Blogme και στις υπηρεσίες ροής RSS. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ακολούθησαν: διαδικασία του αυτοφώρου, κατάσχεση του σκληρού δίσκου, παραμονή στο κρατητήριο και προσαγωγή στην εισαγγελία.

Επιστροφή σε τακτικές Ιεράς Εξέτασης, παραδειγματισμός από Κίνα κλπ κλπ....Η χώρα που γέννησε την δημοκρατία ξέχασε δυστυχώς να μεταλαμπαδεύσει σε κάποια θεσμικά όργανα το τι σημαίνει δημοκρατία λόγου....Ένα βήμα μπροστά και τριάντα πίσω...μπράβο να τους χαιρόμαστε.

More info...

10 October 2006

Το ζευγαράκι της Αγ. Παρασκευής

Το επιτελείο του Πίκο Απίκο είναι παντού..ακόμα και μέσα στις Νομαρχίες. Εθεάθησαν αγκαλιασμένοι, χεράκι χεράκι, να κοιτιούνται στα μάτια...και φυσικά δεν είχανε κανένα πρόβλημα με τους παρευρισκόμενους φίλους τους...
Και άντε τώρα να πιστέψουμε τις μπαλαφάρες του γιατρού....ουυυυυυ.

Παρακάτω είναι τα ντοκουμέντα....

02 October 2006

2 Μήνες ψέμματα....λίγο φιλότιμο??

Κάνε φίλους και κολλητούς να δεις καλό λένε...
Μπράβο γιατρέ...έτσι κάνουνε στους φίλους μας....2 μήνες κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας....Δεν είναι κακό να πεις ότι ερωτεύτηκες..αλλά όχι και να κρύβεσαι έτσι και να μας έχεις μπαρουφιάσει στο ψέμμα....
Τουλάχιστον από δω και πέρα να είσαι ειλικρινής γιατί δεν είναι και πρέπον το να κρυβόμαστε....

Άντε καλά στέφανα ....

Υ.Γ. Ο Πίκο Απίκο πρώτος έβγαλε στην φόρα τα κατορθώματα του προδότη γιατρού με άρθρο του στις 6/9/06. Για του λόγου το αληθές στο παρακάτω link αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την βραδιά των γεννεθλιών του.
http://vkar.blogspot.com/2006/09/blog-post_06.html


Υπογράφουνε το post:
Garfield - Σημαιοφόρος Κωστής - Πορνοτσάμος - Ζήκος??