14 June 2007

Το ανέκδοτο του μήνα - ''Κυκλοφόρησαν σήμερα τα νέα διαρκείας του ΠΑΟ ''

Με σύνθημα... "ΟΛΟΙ Λεωφόρο", παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα νέα εισιτήρια διαρκείας (των οποίων η διάθεση ξεκίνησε από την Τετάρτη και παρουσιάζουν μάλιστα μεγάλη κίνηση) με την επιστροφή της ομάδας στην Λεωφόρο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε αρχικά πως εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της "Λεωφόρου" εκδόθηκαν μόλις 4.000 εισιτήρια διαρκείας, με 1.300 αιτήσεις να έχουν κατατεθεί ήδη από την πρώτη μέρα διάθεσής τους και τις τιμές τους να κυμαίνονται από 450 έως 3.300 ευρώ. (www.naftemporiki.gr)

Μα καλά..σε ποιούς τα λένε αυτά πάλι? Διαρκείας και με μεγάλη ζήτηση κιόλας?? Ουαουυυυ... Καλά ρε λαμόγια πόσο ακόμα θα δουλεύετε τον κόσμο? Μηδέν προγραμματισμός, ανύπαρκτη διοίκηση, μεταγραφές του κώλου, γήπεδο μπουρδέλο και βγήκατε σήμερα και ζητάτε και να πάρουμε διαρκείας??? Μπααα...δεν θα πάρουμε και φέτος αν θα έχει 1500 άτομα η λεωφόρος θα είναι μεγάλο επίτευγμα...
Καταντήσατε τον Παναθηναϊκό μαγαζάκι γωνία να τρώμε σφαλιάρες απ όλους και να μη μιλάμε κίολας.... Σας έφταιγε ο Μουνιόθ και ο Εμπέντε εεε???

Κοπρίτες δώστε το ΠΑΟ σ αυτούς που πρέπει και επιτέλους δώστε θέση στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ανθρώπους που γνωρίζουν το τόπι αλλά έχουν επίγνωση και της βαρύτητας του ονόματος του Παναθηναϊκού (Σαραβάκος, Βαζέχα, Αντωνίου κλπ)

Σας σιχαθήκαμε...

1 comment:

Anonymous said...

ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?