09 January 2008

100 χρόνια ιστορίας Κε Τζιγκερ, δεν τα σπιλώνουνε έτσι...ντροπή.


Αντί ο γνωστός ραλίστας να γιορτάζει με σειρά εντυπωσιακών εκδηλώσεων την 100ετία της ομάδας μας έβαλε σκοπό να τα γκρεμίσει όλα. Άνθρωποι ανίκανοι σε όλα τα πόστα στη ΠΑΕ, κόντρα με όλους τους φιλάθλους, αδιαφορία για την ομάδα και ο Αθανασόπουλος να σουλατσάρει έξω από τις 6-7 και να προκαλεί...
Κατά τα άλλα υπάρχουν μυστικές και σκοτεινές δυνάμεις που εδώ και χρόνια ο ΠΑΟ πελαγοδρομεί, οι κακοί φίλαθλοι, ο στρατηγός άνεμος κλπ...(της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.) Αν και δεν άνηκα ποτέ σε σύνδεσμο και φυσικά δεν ανήκω τώρα στα 32 μου παραθέτω την ανακοίνωση του ενιαίου φορέα και με βρίσκουν σύμφωνο 100000%.
Στο παρακάτω video φαίνονται καθαρά φυσικά οι ''μούντζες'' και οι ''αποδοκιμασίες'' στο πέναλτυ του Σαλπιγγίδη.

http://www.youtube.com/watch?v=tUK4EUwhT4Y

Φίλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο.,

Το μόνο πράγμα που δεν θα θέλαμε να κάνουμε στην αυγή της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ήταν το να βγάλουμε ανακοίνωση που να στηλιτεύει ένα από τα κομμάτια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας. Δυστυχώς, όμως, η υπομονή έχει και τα όρια της και αυτά που ακούστηκαν την Κυριακή το βράδυ ξεπέρασαν κάθε όριο. Η στάση της παε ΠΑΟ απέναντι στους οργανωμένους οπαδούς, σε όλους τους ενωμένους οργανωμένους οπαδούς είναι γνωστή. Αρχικά απαιτούσε να ενωθούμε καθώς παλαιότερα υπήρχαν δύο μεγάλα μπλοκ οργανωμένων συνδέσμων. Το κάναμε (όχι επειδή το ήθελε η παε) και η ενότητα μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στη συνέχεια μας είπαν ότι δεν θέλουν πλέον να μιλήσουν με τους εκπροσώπους όλων των συνδέσμων και απαίτησαν να μιλήσουν με τον κάθε σύνδεσμο ξεχωριστά με σκοπό να μας διασπάσουν. Όταν είδαν ότι αυτό δεν έπιασε, οι μάσκες έπεσαν.

Έφτιαξαν ένα σύνδεσμο -‘’σφραγίδα’’ και του έδωσαν ‘’πειρατικά’’ το όνομα ‘’γνήσια Θύρα 13’’ και του έδωσαν όλα τα εισιτήρια της Θύρας 13 της Λεωφόρου με αποτέλεσμα την οικτρή εικόνα ερήμωσης που εμφανίζει σε κάθε αγώνα (καθώς ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο) και μας απέκλεισαν από τη φυσική μας θέση. Γιατί; Γιατί τους ενοχλεί η κριτική μας για την ανικανότητα τους, για την αντιοπαδική τους στάση και κυρίως γιατί μικραίνουν τον Παναθηναϊκό μας.

Παρά τις δυσκολίες εμείς σε όσους αγώνες μπορούσαμε να δώσουμε το παρόν πήγαμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Εκεί ανέλαβε δράση ο ‘’υπεύθυνος επικοινωνίας’’, προερχόμενος κατευθείαν από τα λιπάσματα (δεν ειρωνευόμαστε, αυτή ήταν η δουλειά του), ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Με μία σειρά εμπρηστικών δηλώσεων και μία μόνιμη πρόβλεψη ότι ‘’θα γίνουν επεισόδια’’ προσπάθησε και θα προσπαθεί να τα προκαλέσει ο ίδιος και να μας επιρρίψει τις ευθύνες μετά (επεισόδια που δεν έγιναν ποτέ). Τακτική που θα τη ζήλευε και ο Γκαίμπελς...και δεν έφταναν μόνο οι δηλώσεις, υπήρξαν και άλλες ενέργειες, όπως το να παρεμποδιστεί η είσοδος μας στο γήπεδο της Βέροιας, παρόλο που είχαμε αγοράσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ εισιτήρια.

Ο Ε.Φ.Σ. Θύρας 13, απέναντι σε όλα αυτά επέδειξε μία ιδιαίτερη οπαδική ωριμότητα και μία υπομονή άνευ προηγουμένου και διέψευσε κάθε προσδοκία (βλέπε Αθανασόπουλος). Δεχθήκαμε πιέσεις από τα μέλη μας για μεγαλύτερη κόντρα, παρεξηγηθήκαμε με πολλούς από αυτούς αλλά προσπαθήσαμε πάντα να λύνουμε τις διαφορές μας με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθε και το παιχνίδι με την Καλαμαριά, όπου αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες παρά τις δυσκολίες που ήμαστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε, καθώς αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας εκατονταετίας του συλλόγου μας.

Από τις πρώτες ώρες που άνοιξαν τα εκδοτήρια, όσα μέλη μας ξεκίνησαν να αγοράζουν εισιτήρια άκουγαν από τους υπαλλήλους της ‘’τίκετ κλάμπ’’, παραινέσεις του τύπου ‘’στη θύρα 7 έχει μόνο χαμηλά εισιτήρια, μην πάρετε’’. Όταν αυτά δεν έπιασαν, άρχισε μία πρωτοφανής ταλαιπωρία των μελών μας με αντικρουόμενες και αλαλούμ απαντήσεις, πότε ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και πότε ότι έχουν εξαντληθεί (κάτι που ήταν ψέμα). Βλέποντας την επιμονή των μελών των συνδέσμων του Ενιαίου Φορέα, τελικά ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον ‘’υπεύθυνο επικοινωνίας’’, ο οποίος έχει κάνει σωρεία εμπρηστικών δηλώσεων σε βάρος μας, ότι τα εισιτήρια είχαν δοθεί δήθεν σε σχολεία, ενώ τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων. Κανείς δε γνώριζε τίποτα για τη συγκεκριμένη κίνηση. Σίγουρα δεν μας ενόχλησε η κίνηση αυτή καθεαυτή αν γινόταν πραγματικά, αλλά μας ενοχλεί και μας ενόχλησε το ψέμα, καθώς όταν ήρθε η ώρα του αγώνα τα σχολεία (εκτός από καμιά πενηνταριά παιδάκια), δε φάνηκαν πουθενά.

Την Κυριακή, λοιπόν, μία ιστορική και διαφορετική Κυριακή από όλες τις άλλες, ο κύριος ‘’υπεύθυνος επικοινωνίας’’, αποφάσισε να περάσει μία βόλτα έξω από τις θύρες μας (6, 7, έτσι για τα χρόνια πολλά). Γνωρίζοντας το κλίμα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, όχι μόνο σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πολλούς μήνες τώρα. Τι πιο φυσικό από τα νεύρα του κόσμου που έχει συκοφαντηθεί και καταταλαιπωρηθεί τόσες φορές εξαιτίας του; Όμως, αυτά τα νεύρα περιορίστηκαν μόνο σε μία φραστική επίθεση (αφού πρώτα μας ειρωνεύτηκε) χωρίς να τον αγγίξει κανείς. Αυτό ήθελε άλλωστε και γι αυτό πέρασε με τον τρόπο αυτό από μπροστά μας. Γιατί η αρρώστια της παε ΠΑΟ και των ‘’εκπροσώπων’’ της, επισήμων, ημιεπισήμων και ‘’άτυπων’’, έχει φτάσει στο σημείο της διαστροφής... Και μην ρωτήσει κανείς ‘’καλοπροαίρετος’’ γιατί τόσα νεύρα. Ένα μόνο γεγονός από τα πολλά που διαδραματίζονται τελευταία θα σας αναφέρουμε. Ρωτήστε τι έλεγε σε εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα σε ένα δωμάτιο του γηπέδου της Βέροιας, ο πρώην υπεύθυνος εισιτηρίων της παε, κ. Ζαβραδινός. Ρωτήστε και τον υπεύθυνο από πλευράς αστυνομίας από ποιόν πήρε εντολές να μην μπούμε στο γήπεδο παρόλο που είχαμε αγοράσει εισιτήρια (για ποιόν χτυπάει η καμπάνα κύριε Αθανασόπουλε;) Και όταν δεν τους πέρασε, ο σύνδεσμος κατασκεύασμα της παε έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι όλος ό κόσμος στη Βέροια ήταν μέλη του. Ψέμα στο ψέμα δηλαδή...

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Κυριακής, όπου κατηγορηθήκαμε για ξυλοδαρμό γονέων, για αρπαγές προσκλήσεων, για αλυσοδέματα θυρών, για γιουχάισμα στο πέναλτι του Σαλπιγγίδη και άλλα τέτοια πικάντικα. Πρώτον, το πούλμαν της Καλαμαριάς πέρασε μπροστά μας χωρίς αστυνομική συνοδεία χωρίς να γίνει το παραμικρό. Δεύτερον, τα περί ξυλοδαρμών είναι ΨΕΜΑΤΑ. Όσα παιδιά ήρθαν στη Θύρα 7, τα καλοδεχτήκαμε και μάλιστα εμείς κάναμε χώρο ώστε να μπουν μέσα γρηγορότερα, χωρίς να στριμωχτούν στην είσοδο (μπορείτε άλλωστε να ρωτήσετε και τον υπεύθυνο της ακαδημίας γι’ αυτό). Τρίτον, πώς είναι δυνατόν να αλυσοδέσαμε τις θύρες στις οποίες είχαμε προμηθευτεί εισιτήρια, χωρίς να επέμβει το προσωπικό του γηπέδου; Απλά η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο... Τέταρτον είναι ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΨΕΜΑ τα περί γιουχαϊσμάτων στο πέναλτι του Σαλπιγγίδη. Ευτυχώς δε χρειάζεται να πείσουμε κανέναν για αυτό, αφού στο βίντεο του αγώνα φαίνεται καθαρά ότι πανηγυρίζουμε τόσο στο πέναλτι, όσο και στο γκολ.

Πέρα από όλα αυτά προστέθηκε και ο χαρακτηρισμός ΝΤΑΒΑΔΕΣ. Από τον ίδιο ‘’υπεύθυνο επικοινωνίας’’- εμείς όμως θεωρούμε ότι ο χαρακτηρισμός αυτός προέρχεται από την ίδια την ιδιοκτησία της παε Παναθηναϊκός. Για την ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ, εμείς είμαστε οι νταβάδες που πληρώσαμε εισιτήριο στο τουρνουά των πυρόπληκτων όταν η διοίκηση είχε κλείσει τη Θύρα 13 για να μη φανεί η καταθλιπτική γι’ αυτούς σύγκριση. Εμείς είμαστε οι νταβάδες που γεμίζουμε το πέταλο του μπάσκετ σε κάθε παιχνίδι και έχουμε γίνει παντού πρώτη είδηση. Εμείς είμαστε οι νταβάδες που γεμίζουμε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται τα ερασιτεχνικά τμήματα και που τον βοηθάμε οικονομικά όταν μπορούμε, που διοργανώνουμε αιμοδοσίες και που στείλαμε δύο φορτηγά με τρόφιμα και υλικό για τους πυρόπληκτους. Εμείς είμαστε οι νταβάδες που αποθεώνουν ο Διαμαντίδης, ο Σάρας, ο Ντάντε, ο Μαρσέλο, ο Αμερικάνος, ο Λυκούδης, η Μυλωνά, η Ντουμιτρέσκου. Εμείς είμαστε οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.

Σας επιστρέφουμε, λοιπόν, το χαρακτηρισμό και ενημερώνουμε τον κύριο Αθανασόπουλο ότι αποτελεί πλέον καμένο χαρτί βάσει παλαιών τακτικών της διοίκησης που με τόσο σθένος υπερασπίζεται. Φυσικά, κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση είναι ο ιδιοκτήτης της παε ΠΑΟ, κύριος Γ. Βαρδινογιάννης. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του αποτελούν δικές του επιλογές και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτές. Αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο οι ευθύνες πέφτουν πάλι σε αυτόν, αφού ο ίδιος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλες τις κινήσεις που γίνονται. Κλείνοντας, θέλουμε να ευχηθούμε στην ομάδα του ποδοσφαίρου καλή επιτυχία για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με τον ακατονόμαστο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ελπίζουμε να έχετε το ίδιο πάθος που δείξατε στον αγώνα με την αεκ στη Λεωφόρο...

Υ.Γ.1 Προς κύριο Αθανασόπουλο: Γιατί πολλοί παλαίμαχοι είχαν παράπονα για τη μη πρόσκληση τους, στην επέτειο των 100 χρόνων;

Y.Γ.2 Γιατί η κρατική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων των αγώνων του Παναθηναϊκού δεν έδειξε ένα αφιέρωμα για την επέτειο των 100χρόνων; Εκεί δεν έχει MEDIA WATCH; Αλλά, τι να λέμε τώρα, οι άνθρωποι είναι επιφορτισμένοι με το θεάρεστο έργο του κλεισίματος των μικροφώνων στη Λεωφόρο προκειμένου να μην ακούγονται τα συνθήματα που ακούγονται απο τον Ενιαίο Φορέα...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

3 comments:

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πναθηναϊκού έχουν γραφτεί και ειπωθεί την τελευταία δεκαετία εκατομμύρια απόψεις...Το γεγονός πάντως είναι ένα: Η εκατονταετία βρίσκει το ποδοσφαιρικό τμήμα να καρκινοβατεί, τα εραστιτεχνικά σε μαύρα χάλια(αλήθεια οι πόρτες πότε θα ανοίξουν κύριε Γιανακόπουλε??)και το μπάσκετ μαζί με το βόλλευ να κρατάνε ψηλά την σημαία του συλλόγου.

Ο κόσμος( το τελευταίο προπύργιο αυτού του συλλόγου) οφείλει να είναι ενωμένος και συσπειρωμένος για να βοηθήσουμε τον σύλλογο να φτάσει όσο τον δυνατόν ψηλότερα φέτος.

Anonymous said...

Ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο κάθε φίλαθλος τέτοιες δηλώσεις θα πρέπει να αποδοκιμάζονται.Δεν μπορούμε να κατηγορούμε μόνο τους φιλάθλους ή τη διαιτησία κ να μη βλέπουμε πουθενά το δικό μας φταίξιμο.

MaD DuCk PrOdUcTiOn said...

mpravo s man sinexise na grafeis gia tn arostia esy ego kai kati LIGOI grafoune akoma gia ton pao mas............